Известие

Collapse
No announcement yet.

Вандалска проява върху Alfa в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вандалска проява върху Alfa в Пловдив

Някъв смешен Крадец в ноща срещу неделя е налазил моята алфа и е свалил предната пасажерска решетка на бронята . Просто съм длъжен да го уведомя че му прощавам ако бъде така любезен да ме потърси и ми я върне . ще му дам парички 48 лева да си купи новаот магазина. Телефона ми е 0889 588 939. На мястото от кадето е свалена предната решетка ще сваля записите от камерите . във вторник защото ключа за двр-а си забраавих на работата. Ще го видя кой е и Ще му навра Отверката с която ми е надрал бронята в Гъза . решетката е с маркировка която си познавам от 2 метра . не са толкова много фейслифтовете с лайсни ще ви обиколя и ще намеря моята. А алфата на която е сложена собственика ще разбере за МЕН!!! Дал съм му шанс до 2.5.2017. 9.30 часа да ме потърси и да ми каже каде ще ми остави решетката ако не иска да се срещне с мен. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...493583715p.jpg
    Last edited by keivin__2; d.m.y г., 23:35.
    AlfaRomeo 147 Face 150ps CF4

в кой квартал е това?

Comment

Кючук париж
      AlfaRomeo 147 Face 150ps CF4

Comment

Той едва ли ще чете тук. Пусни тема във фейсбук групата. Успех.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Нямам думи, и това е някой от нас.

Comment

аз бях. накажи ме гуспударююю лол
            JTD 105+

Comment

Гадна работа. Тя не е ли същата като старата 147 тази част?
              Ма напиши му, че отвертката е дълга, дебела, закривена .... за да откликне де

Comment

данеби да е паднала от допир с някаф бордюр. мойте предни пласмаси по бронята изпокапаха от допир с градинки
                JTD 105+

Comment

Преди шест години като имах 147 и на мен пред Верди в центъра на Пловдив ми откраднаха решетката. Бяха ми изкривили рег. номер на буквата П за да я извадят.
                  С две думи - гадна нещастна изтория.
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

На мен в София редовно ми свалят мигачите в калниците,а онзи ден и антената са ми свалили. Всичко общо на стойност 15 лв. За лекарства да ги дадат.

Comment

Е мигач в калниците чак... не знам какъв мизерник трябва да си, за да свалиш мигача. И това вероятно е колега от форума. Тъжно...
                      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                        Е мигач в калниците чак... не знам какъв мизерник трябва да си
                        Някой, който кара на газ - ще кажат някои пишман-"баровци" тука Бъзика настрана, и на мен ми свалиха антената, и то докато обикаляхме Ал. Невски за Великден...

Comment

Working...
                        X